Retur


Sidste nyt

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015
Sidste Nyt 2023Generalforsamlingen 2023

Generalforsamlingen forløb helt efter dagsordenen.

Årsberetning og regnskaber blev godkendt.

Vi sagde tak til Bjarne Ditlevsen for sin til i bestyrelsen,

han vil dog fortsat deltage lidt på arbejdsholdet.

Også Henriette Schøn valgte at træde tilbage.

Vi fik til alt held et nyt bestyrelsesmedlem, det blev Mie Martens.

Hun blev næstformand for foreningen.

Aftenen sluttede med kaffe og kage og hyggeligr samvær              

     


Mie Martens

 Karrebæksminde Fiskeri- og Bymuseum er endnu engang blevet
tilgodeset med en donation.

I efteråret var Bikuben fusionsfond ved Danske Bank Næstveds formand, Advokat Ole Madsen samt Filialdirektør Danske Bank Næstved Bjarke Truelsen, på museumsbesøg, hvor de fik en grundig rundvisning på det lokale Museum.

Her overrakte de samtidig støtte til brug for udskiftning af stråtaget på den historiske bygning – Karrebæksmindes ældste.

Under rundvisningen tilkendegav formanden for Museet, at man ønskede sig nogle andre stole til det store mødelokale på Museets førstesal.

Nævnte ønske var Bjarke Truelsen ikke sen til at opfange, idet han straks kommenterede: send mig lige et par ord omkring dette ønske.

Forleden overrakte Bjarke Truelsen, på vegne af Danske Bank 50 konferencestole som banken havde på lager. Herved fik de flotte stole nyt liv, til glæde for de mange brugere af Karrebæksminde Fiskeri- og Bymuseum.

På billedet ses til højre, Filialdirektør Danske Bank Næstved Bjarke Truelsen, til venstre Karrebæksminde Fiskeri- og Bymuseums formand Peter Christiansen.
Den samlede bestyrelse takker Danske Bank for donationen.

Karrebæksminde Fiskeri- og Bymuseum blev stiftet i 2004. Museet er på ingen måde støttet af hverken kommune, region eller stat.
Det er alene udstillinger, medlemmer, donationer samt sponsorater der holder driften i gang på det lokale museum i Karrebæksminde.

Sommerudstillingen 2023 starter lørdag den 27. maj og fortsætter 15 uger frem med nye udstillere hver lørdag. Endvidere er der også udstilling hele ugen i efterårsferien.

 

           På vegne af bestyrelsen

Karrebæksminde Fiskeri- og Bymuseum.
        kulturhus og museum under stråtag